UDTALELSER

”Det var en dejlig koncert med nogle utraditionelle instrumenter for kirkerummet, kirkeensemblet Prisme gav i Halk Kirke onsdag d. 18. september 2019. En skøn forening af svensk, dansk, irsk musik og fællessalmer. Dygtigt udført af Louise Ring Vangsgaard, violin, bratsch, Anne Marie Høst Mortensen, keltisk harpe, Janet Vahl, harmonika og Povl Chr. Balslev på kirkens orgel”
Halk-Grarup og Vilstrup pastorat

”En virkelig smuk koncert. En man tager til, fordi man har lyst, og når man går ud, ved man, at man havde brug for den”.
Vejstrup kirke, Sjølund

”Hvilken ro der faldt over sjæl og sind, da vi lyttede til Prisme’s julekoncert, en fælles oplevelse ved roen, harmonien og glæden i musikken, der berørte os i et sprog, vi kunne forstå. Fantastisk at høre disse fire forskellige instrumenter spille op til og supplere hinanden, det kæmpe orgel, den spinkle harpe, en finurlig violin og harmonikaen, der spændte vidt og dermed kædede det hele sammen”.
Jystrup kirke, Sjælland

”Jeres musik taler til hjertet… en stille glæde ved bare at lytte til den smukke og stemningsfulde musik, I får ud af instrumenterne, det er bare trylleri. Alle syntes, det var en smuk koncertoplevelse”.
Fjelsted kirke, Fyn

”Tilhørerne har udtrykt sig i begejstrede vendinger, og alt var meget smagfuldt og kontaktfuldt. Vi håber, vi kommer til at arrangere noget sammen en anden god gang, og jeg vil af hjertens lyst reklamere for jer hos mine organistkolleger!”
Herstedøster kirke, Albertslund

”Det var fra første til sidste tone en fortryllende oplevelse at høre og opleve koncerten og også musikernes intense samspil. Hele koncerten var gennemsyret af en vældig smittende “nerve” de 4 musikere imellem. Udtrykskraften og glæden ved musikken kunne mærkes langt ned i kirken. Og her var det jo en skøn oplevelse, også som arrangør, efter koncerten at mærke publikums hengivenhed overfor musikken, musikerne og deres fortolkning. Det er ikke en overdrivelse, at flere tilhørere stod med tårer i øjnene, bevægede af musikkens påvirkning.
PRISME spillede både originale værker og arrangementer. Man må fremhæve nogle meget fine af sidstnævnte slags fra både Janet Vahls og Povl Chr. Balslevs hånd”.
Holstebro Kirke